Work in Progress - Eivind Seljeseth

Alt nå er et kommende verk av den norske koreografen og danseren Eivind Seljeseth. Forestillingen har premiere 22. november 2019 på Dansens Hus,Oslo.

«The DEN» er ganske nøyaktig midt i prøveperioden.

Som en forestillingssimulator, søker prosjektet å utforske tanken om å være alene, sammen, i et system av tekstlig, auditive og kroppslige bevegelsesmateriale. Videre utforsker arbeidet forhold mellom informasjon, projeksjon og manipulasjon.

 

Koreograf: Eivind Seljeseth. Dramaturg: André Eiermann. Dansere: Ingrid Haakstad, Orfee Schuijt og Mathias Stoltenberg. Lyddesigner: Erik Hedin. Lysdesigner: Martin Myrvold. Støttet av: Kulturrådet Norge, FFUK og SKS   

 

Bio

Eivind Seljeseth jobber innen dans og koreografi. Han har base i Oslo, Norge, og jobber nasjonalt og internasjonalt. Hans kunstneriske praksis spenner fra å utøve i arbeider av andre, skape egne verk til samarbeidsprosjekter med andre kunstnere. Hans koreografiske interesse er ekspansiv og materialiseres i forskjellige formater.

 En av Eivinds største kunstneriske interesser er «poetisering» av rom, steder og situasjoner gjennom kroppslige, tekniske, virtuelle og konseptuelle intervensjoner.  Eivind Seljeseth er utdannet ved Oslo National Academy of Arts (KHiO) (MA i koreografi) og School of new dance, Oslo (nå University College of Dance Art). Som utøver har han jobbet med forskjellige grupper og koreografer som Heine Avdal & Yukiko Shinozaki / feltverk, Ingri Fiksdal, Eva-Cecilie Richardsen, Bente Alice Westgaard og flere.

 

Eivind er involvert i forskjellige samarbeid i det norske kunstfeltet. De siste årene har de mest omfattende samarbeid vært med Kristin Ryg Helgebostad, Ingeleiv Berstad og Tormod Carlsen gjennom prosjekter som AV HISTORISK GRUNN og Lulleli for Fruholmen fyr.

https://www.eivindseljeseth.com