dreaming.jpg

We Should All Be Dreaming

Sonya Lindfors & Maryan Abdulkarim (FI)

25. (19.00) 26. (13.00 OG 19.00) 27. oktober(13.00)

Varighet: 140 min

Sted TBA


WE SHOULD ALL BE DREAMING fokuserer på drømmenes radikale potensial som oppbyggende og omveltende praksis: Vi bør alle drømme radikale utopiske drømmer om en felles framtid. I denne blandingen av kollektiv tenketank, koreografert samling, performance og forelesning blir deltakerne vennlig invitert til å tilbringe tid, lytte og drømme sammen.

I en verden herjet av sinne, redsel for og hat mot det ukjente fungerer WSABD som en plattform for myk motstand ved å skape rom for kollektiv sameksistens, utover det å kjempe mot, reagere på eller avdekke de dystre realitetene. WSABD er et samarbeid mellom Helsinki-baserte Sonya Lindfors og Maryan Abdulkarim, som begge interesserer seg for radikale utopiske og dekoloniale praksiser. Koreograf og kunstnerisk leder Sony Lindfors har som mål å ruske opp i og utfordre etablerte maktstrukturer, trenge inn i samfunnet og styrke fellesskapet. Forfatter og aktivist Maryan Abdulkarim interesserer seg for temaer relatert til frihet.

I samarbeid med Black Box teater og Oslo Arkitektur Triennale. Støttet av FINNO, Norsk-finsk kulturfond og Finsk-norsk kulturfond.


Kreditter

Konsept: Sonya Lindfors & Maryan Abdulkarim

Arbeidsgruppe: Sonya Lindfors, Maryan Abdulkarim, Eero Aaltonen, Roy Boswell, David Munoz og lokale samarbeidspartnere

Produsent: Danai Anagnostou