DZU_5160-min.jpg

ANGELA WOODHOUSE / NATHANIEL RACKOWE (UK)

21.-23.oktober

Varighet 20 min

Den Norske Opera og Ballett Fojaeen


Dans og performance i Operafoajeen

En danseinstallasjon med performance som en del av gratisprogrammet til #codadancefest19. Mandag og tirsdag kan du oppleve denne performancen/installasjonen mellom kl. 14.30 og 18.30. Onsdag er siste dagen du kan oppleve denne installasjonen og vil fremføres mellom kl. 12 og 14.00

(Un)touched presenterer to dansere under glass. Prosjektet henter inspirasjon fra kunstneren Do-Hu Suhs «Floor» (1997), hvor tilskuerne inviteres til å gå på en overflate av glass med en rekke små figurer under. Denne handlingen belyser en dialektikk mellom maktmisbruk og makten i menneskers kollektive handlinger. Vi gir en nytolkning av denne dialogen i form av en live-fremføring, hvor situasjonen deltakerne befinner seg i frembringer en følelse av usikker balanse.

Koreograf Angela Woodhouse og skulptør Nathaniel Rackowe bruker sine egne historier for å skape innovative installasjoner. Angelas forhold til kraften i nær berøring og Nathaniels interesse for byens struktur vært helt sentrale for forarbeidet til installasjonen. 

Denne forestillingen vises i samarbeid med Den Norske Opera & Ballett


Kreditter

Koreograf Angela Woodhouse

Visuell kunstner Nathaniel Rackowe

Dansere Martina Conti og Alice Labant

Støttet av Arts Council England, Canary Wharf PLC, Middlesex University