THE DEN - DANCE EXPO NORWAY

Oppdag ny dans i Norge

Kl 09:30-13:30 Dansens Hus og 14:00-17:00 Black Box teater

The DEN fungerer som en platform der norske dansekunstnere kan presentere sine verk til internasjonale kuratorer, danseinstitusjonen og produsenter. På pitchedagen 17. oktober Kan du se både nye og veletAblerte dansekunstnere og koreografer.

På morgenen skal 14 kunstnere presentere en kort pitch om sine turnéklare verk på Dansens Hus foaje, Oslo. På ettermiddagen vil 4 kunstnere vise ‘works-in-progress’ og dele noe av sin kunstneriske prosess, på Black Box teater. For fullt program for dagen se under.

En ‘open call’ inviterte alle dansekunstnere basert i Norge til å søke. Partnerne CODA, Dansens Hus, Black Box teater, Bærum Kulturhus, Den Norske Opera & Ballet og Riksscenen gjorde den endelige utvelgelsen av kunstnerne som du kan møte 17. oktober.

ER DU ARRANGØR OG ØNSKER Å KOMME TIL PITCHEDAGEN?

REGISTRER DEG HER

VI har anledning til å dekke en natt på hotell for et begrenset antall arrangører som kommer langveis fra. Dette er behovsprøvet. Du melder fra om du ønsker å søke om dette i registreringsskjemaet.

Vi håper å kunne dekke deler av reiseutgiftene for utenlandske deltakere. Vennligst kontakt Geir Lindahl hos Performing Arts Hub Norway (geir@pahn.no) hvis du allerede har bestemt deg for å delta, og vi vil undersøke muligheten for hjelp med utgifter.


Kunstnere som pitcher sine verk

Bente Alice Westgård

Deed

H2DANCE

Daniel Mariblanca

Haugen Produksjoner

INGRID FIKSDAL.jpg

Ingri Fiksdal

KSdancefield

Oslo Koreografiske

Roza Moshtagi

Simone Grøtte

Solveig Styve Holte

ULF

winter guests

Y to C Yaniv Cohen


Works in Progress visninger av

Eivind Seljeseth

Inés Belli

Geir hytten

Ingrid Berger Myhre


FOR ARRANGØRER som er interessert i å komme til PRESENTASJONEne:

Registrering for deltakere som ønsker å delta på plattformen, ta kontakt med marit@codadancefest.no. 

Vi håper å kunne dekke deler av reiseutgiftene for utenlandske deltakere. Vennligst kontakt Geir Lindahl hos Performing Arts Hub Norway (geir@pahn.no) hvis du allerede har bestemt deg for å delta, og vi vil undersøke muligheten for hjelp med utgifter

Samarbeidspartnere:

Black Box teater, Bærum Kulturhus, Dansens Hus, Operaen, Riksscenen

Performing Arts Hub Norway, Oktoberdans, Ravnedans, Dansefestival Barents, Kortreist Dansefestival, Multiplié Dansefestival, CODA Oslo International Dance Festival

Støttet av:

Kulturrådet - Kreativ Næring, Oslo Kommune