Back to All Events

The importance of identity in art

Betydningen av identitet i kunsten

En paneldebatt ledet av Solveig Styve Holte (medredaktør for KOREOGRAFI)

Sted: Skatten, Tøyen

Tid: kl 09-11, 25.okt

KOREOGRAFI er en antologi bestående av tekster skrevet av kunstnere som er aktive på danse- og koreografifeltet i de nordiske landene. Det er initiert og redigert av Venke Marie Sortland, Ann-Christin Kongsness og Solveig Styve Holte. Det er også en pågående serie samtaler hvor problemstillinger fra tekstene i antologien blir aktivert og diskutert live.

I arbeidet med KOREOGRAFI prøver vi å løfte frem ulike stemmer med et perspektiv vi ennå ikke har hørt i samtalen om dans og koreografi. Hvordan skaper man strukturelle endringer og omfordeler makt innenfor kunsten utover en enkelt sesong? For å få i gang denne samtalen i samarbeid med CODA har vi invitert et panel bestående av kunstnere og kuratorer for å diskutere spørsmål som angår makt og representasjon innenfor kunsten, og betydningen av identitet.

Panel:

Stine Nilsen, direktør for CODA Oslo International Dance Festival

Sonya Lindfors, koreograf og kunstnerisk leder for UrbanApa, og Maryam Abdulkarim,

forfatter og aktivist. Sammen har de skapt forestillingen og samlingen «We Should All Be

Dreaming».

Fadlabi og Karin Erixon, kunstnere og grunnleggere av Khartoum Contemporary Art Center.

Valborg Frøysnes, skuespiller og ny kunstnerisk leder for Kilden Teater i Kristiansand.

Debattleder: Solveig Styve holte, medredaktør for KOREOGRAFI

Earlier Event: October 24
Practical Boundaries Seminar
Later Event: October 25
Our Future Bodies