Back to All Events

Dans i offentlig rom

Basert på improvisasjon og bevegelser som lett kan gjenkjennes av et publikum skal forestillingene «Hands On/Off» av Kristine Kirsebom, «If One Keeps Walking» av Hagit Yakira og «(Un)touched» av Angela Woodhouse foregå i det offentlige rom. Alle tre forestillingene bruker nærhet, berøring, blikk og engasjement for å gjøre publikum til mer enn en passivdeltager.

Koreografene, utøvere og publikum møtes i en samtale om hva det betyr å danse i det demokratiske offentlige rom og hva som skal til for å berøre et publikum som tilfeldig kommer over forestillingen. Samtalen holdes på Den Norske Opera & Ballett i forbindelse med forestillingen (Un)touched, som spilles i foajeen.

Mandag 21. okt. kl. 15:00–16.00

Sted: Den Norske Opera & Ballett, formidlingsrommet.

Gratis