CODA TEAM

Nå kan du melde deg som frivillig til #codadancefest2019! Som frivillig får du mulighet til å se prøver og forestillinger gratis, du får årets t-skjorte, rabatter på mat og drikke, attest på innsatsen og mulighet til å oppleve Nordens største dansefestival fra innsiden! Festivalen er 16-26. oktober 2019, og vi har mange ulike oppgaver før og under festivalen:

PUBLIKUMSVERTENE deler ut program på de ulike spillestedene og møter publikum med et blidt ansikt. På noen produksjoner hjelper du også til med organisering av rommet eller publikum. Etter innslipp blir du med inn og ser forestillingen!

PRODUKSJONSASSISTENTENE henter, bringer og fikser ut fra kunstnernes eller produsentenes behov. Dette passer deg som liker tempo og problemløsning! Førerkort er en fordel, men ikke et krav.

FLYERE OG STANDS: Representer CODA på Oslos gater og torg! Du deler ut flyers før festivalen og under utendørsforestillingene våre, og skaper blest om programmet. Dette passer deg som er utadvendt og liker å være ute!

RIGG OG TEKNIKK Hjelp det tekniske teamet vårt med å gjøre klar scener og utstyr. Hvor og når blir klart når den tekniske kjøreplanen blir satt i oktober.

MARKEDSFØRING og kommunikasjon er for deg som liker å skrive, korrektur av tekst og nettside, har erfaring med SoMe, squarespace, mailchimp eller photoshop. Gruppa ledes av vår markedsføringsansvarlig. Du trenger kun å oppfylle en av kriteriene.

KUNSTNERVERTENE får ansvar for ett kompani, møter dem ved ankomst og fungerer som kontaktperson gjennom hele oppholdet i Oslo. Frivillige med språkkunnskaper eller annen

tilknytning til kompaniets hjemland prioriteres. Nye behov kan dukke opp, så vi oppfordrer til å laste opp CV så vi kan finne riktig kandidat til oppgavene.


SOM FRIVILLIG FÅR DU

● Årets CODA t-shirt

● Gratis billett til alle forestillinger som ikke er utsolgt. Du får også fordelsaktig spesialpris på flere av forestillinger hvis du ønsker å være helt sikker på å få sett.

● Se generalprøver til noen av kompaniene.

● Rabatter på Dansens Hus Bar, Bortenfor, Vulkanområdet og Hrimnir Ramen

● Personlig attest etter festivalen

● Egne spesialtilbud for de frivillige, som samtaler, workshops m.m

● Frivilligfest etter festivalen for alle som har bidratt! Og i tillegg venner for livet, et større nettverk innen danseverden og mange gode, stimmulerende og engasjerende opplevelser!

Velkommen som frivillig på #codadancefest19