Thawing. Foto av Antero Hein / Hein Creations

this/connect

jeg.meg.her

CODA x Dansekollektivet //Club edition

Dansekollektivet

CODA Oslo International Dance Festival og Dansekollektivet gjentar fjorårets suksess og byr opp til dans med Vin&Valsen, clubbin´ og dj under fiskehjellene på SALT lørdag 26.mai

Under fiskehjellene i Oslos havn vil Dansekollektivet i samarbeid med CODAwarmupfest by opp til samtidsdans med tre unge norske koreografer med Vin&Valsen, clubbin, dj på taket og dansefilmer i badstua.   

Forestillingen vil bestå av tre koreografier: this/connect, jeg.meg.her og Thawing med en varighet på tilsammen 60 min

this/connect med lyd og bevegelse bearbeider tematikken mennesket og teknologi.

jeg.meg.her
Trine Lise Moe ble ferdig utdannet fra KHiO i 2016 og har siden endt utdanning jobbet frilans som utøvende dansekunstner med virke i Oslo. Jeg.meg.her. blir hennes første soloprosjekt som skal vises den 26.mai.

Thawing
Thawing betyr blant annet smelte eller åpne seg opp, bli mindre nummen. Stykket er koreografert av Alexander Aarø i samarbeid med dansere fra flere nordiske land. Det er en del av en større forestilling, Artic Dreams, som hadde premiere i kulturhuset Katuaq i Nuuk i Grønland november 2017, og ble initiert av dansekunster Maliina Jensen som selv bor i Grønland.

Vin&Valsen» er visning av profesjonell dansekunst på utradisjonelle scener for dans i Oslo sentrum som arrangeres av Dansekollektivet. I 2015 gikk startskuddet for arrangementet og de har nå arrangert konseptet ved 20 forskjellige tilfeller.

Ta med en venn og avslutt kvelden med dans, klikk deg inn på arrangementet 

Thumb logo